thanksgivingUSA baby

luke nr. 6


Jeg begynte å grine når jeg fikk denne i kalenderen i dag. Helt siden jeg var en liten jente har jeg ønsket med en snøkule. Jeg syns de er så nydelige og jeg før liksom en fredsom følelse inni meg når jeg ser på de. Alt er stille. Ikke noe stress, bare fred og ro, mens snøen daler sakte ned. Jeg har alltid elsket de, men aldri hatt en selv, men nå står den på nattbordet mitt  tusen takk mamma og pappa!

Luke nr. 2


Tusen takk, mamma & pappa! 

advent calender


Dette er noe av det nydeligste jeg kunne fått i gave! Det betyr mer for meg enn jeg kan uttrykke  

dear little tea cup

..with hot chocolate and lots of marshmallows  

little butterfly
marius

Det var deilig å ta bilder igjen!

min timeplanSolnedgangHeii!
Jeg drev og så gjennom bildene jeg tok i helga, og disse tre fikk med til å stoppe opp! Jeg syns i hvertfall de var utrolig fine. Håper dere også liker de :-)

Stars and stripes
drops
Homemade Birthday card

Hei! Vår amerikanske venn har bursdag denne måneden, så nå har jeg laget et kort til han, også skal vi sende det sammen med litt norsk melkesjokolade. Vi hadde med det mens vi var i USA, og de digget det! hehe, så jeg gleder meg til han får det i posten hjemme i fine USA :-) 
Nå sitter jeg og hører på sanger av glee (som vanlig, livet mitt består av glee, youtube og rehab) og skal snart ta min siste rehab for i dag, og deretter hoppe i dusjen. Ha en fin kveld videre  

Hva syns du om kortet mitt?

Oatmeal pancakes

Til frokost i går lagde jeg med litt mer ordentlig havregrynspannekaker enn jeg vanligvis pleier. Jeg syns ikke disse smakte så godt, så jeg skal fikse litt på oppskriften neste gang. Men jeg spiste de da opp, og ble god og mett! Jeg syns de var best med jordbær syltetøy på, hehe :-) 

Er du glad i pannekaker?

yeaterday's lunch

Knekkebørd med brunost og hjemmelaget jordbær syltetøy, kitkat bunny ears og et glass med melk 

Robin Eggs

Hallo! Nå er det lenge siden sist. Har dere hatt en fin påske? Kjøpte denne sykt søte "melkekartingen" med Robin Eggs på Hershey's i USA. Jeg bare elsker den! Jeg syns ikke nødvendigvis innholdet var så godt, men den er så liten og søt at det gjør ikke noe. 
Har du smakt Robin Eggs? 

Some photos

Hei! Nå sitter jeg i leiligheten vår. Mamma ligger og sover, pappa ser på tv og jeg vil dra ut og se verden. Haha! I skrivende stund er klokka 14:00 her i USA. Jeg har nesten akkurat spist litt lunsj, toast med New Yorker cheese, delisious! Også driver jeg og vurderer om jeg skal stikke bort på Sheetz og kjøpe meg en Ben&Jerry's. Vi får se. Men nå skal jeg vise dere litt bilder hit til. Det er bare iPhone bilder, men håper det går fint :-) Ha en fin kveld (hehe, her er det bare midt på dagen)


Jeg hadde to seter alene på flyet fra Norge til Düsseldorf, og tre seter alene på flyet fra Düsseldorf til New York!


På flyet fra D til NY, hadde alle hver sin tvskjerm. 


New York fra flyet. The statue of liberty 


IKEA, hvem hadde trodd det? 


Vi kjørte en Lincoln limousin fra Newark flyplass til Lancaster (hvor hotellet ligger) Sjåføren var kjempe søt og hyggelig, og hadde the biggest cup ever!


Posjonene er STOORE! Just saying guys.


Den sykt fine Countyard'en som er her på hotellet, and ofc Nutella 

Håper dere likte bildene! Nå skal jeg se og få vekt disse trøtte forelderene mine og dra de med uut. Haha. Hadebra :-)
Hva syns du om bildene?

God frokost
17:35Vakker HimmelGod morgen:-) Se på den nydelige himmel som var på hytta i helga! Og det var enda finere i virkeligheten. Når sola ikke hadde gått helt ned enda, var det helt lilla/rosa, og blå og grønn. Ja, alle farger. Det var såå fint. 
Hva syns du om bildene? 

Roomspiration

Jeg tror jeg må bli rik når jeg blir voksen.. :-)


Bildene er tatt fra weit

Bird cup

Hei dere! Kom hjem fra skolen for ca. to time siden. Har egentlig bare slappet av siden da. Må snart begynne å lese litt i boka mi. Vi har bokframføring, i nynorsk (blææ) neste uke, og jeg er ikke særlig godt i gang. Men det må gjøres. Etter det blir det årest første trening. Det blir bra! Nei, nå må jeg lese, hadee :-)

Fikk denne super søte koppen til jul  Bla ned til forje INNLEGG og se videoen om hva jeg fikk til jul.Hva syns du om bildene ?

God jul


_privat

God jul alle sammen! 

Lyser opp dagen

Heihei! I dag i kalenderen min, fikk jeg en skikkelig søt og fin gave. Er ikke helt i form i dag, så denne lyste litt opp i dagen. hehe 


Meg i nuet

Heii:-) I morgen har vi juleball på skolen, derfor skulle jeg prøve litt i går hvordan jeg skulle se ut. Det ble dessverre litt mislykket. Tror det skyldes to grunner: Jeg er ikke spesielt flink til å gjøre det, hvertfall ikke på meg selv, og krølltangen min er veldig dårlig.. Kan hende det bare er det første, men håper litt på at det skyldes litt begge deler. hehe. Heldigvis har jeg verdens beste nabo, som skal hjelpe meg i morgen  Har forresten vært hjemme fra skolen i dag..

Har dere skoleball?

Canon 650d


_privat

Smoothie and pepperkaker

Heisann! I stad lagde jeg meg et glass med en ny smoothie, den ble ganske godt. Også spiste jeg et par pepperkaker som jeg fikk på lof bursdagen min   Hva har du gjort i dag?

Fine ord i alfabetet

  Accessories  Beige  Crystal  Dryss  Engel  Fiolett  Glede  Helg  Iskrem  Jul  Kjærlighet  Lykke  Minner  Night  Oreo  Pynt  Quotes  Roser  Smil  Telys  Ugler  Venner  W X-mas  You  Zara  Ælrighet  Ønske  Åhlens 

Jeg tok utfordringen til Caroline Maria, å skrive et ord på hver bokstav i alfabetet. Prøv du å!

Friendship To av 70 bilder.

Friday


_privat

Shine bright


Cute muffins

 Muffins. 

Her om dagen kjøpte jeg meg noen super søte muffins. Elsker slike små ting, derfor måtte jeg bare kjøpe de. De er kjempe gode! Sitter å koser meg med en akkurat nå. Hvis det er noen som blir veldig fristet og har lyst på, så er de kjøpt på rema 1000.

Søte eller hva? 

Autumn #2

 Hallo! Nå sitter jeg på hytta og slapper av og koser meg. HVA SYNS DU OM BILDENE?

Autumn #1

My other little secret

Hallo http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png

I helga var vi som sagt i 50årsdag til onkel min. Det ble en veldig koselig og artig kveld, sammen med familien og venner. Jeg hadde meg kamera, men glemte å ta bilder.. Men siden jeg glemte det, har jeg hvertfall hvert flink pike, og tatt bilder av min andre hemmelighet, før jeg ga den bort. hehe. Denne hemmeligheten var også en gave. Eller det var et kort, som jeg lagde til onkel min :) Si gjerne hva dere syns om det.

HVA SYNS DU OM KORTET?

Lager takkekort

Hallo:-) Nå driver jeg og lager takkekort til konformasjonen min. Jeg konfirmerte meg 10.juni i år. Siden jeg driver med bildene fra konfirmasjonen nå, kan jeg vise dere noen av de. Må også si at jeg drar på hytta idag. Jeg har bursdag på søndag, og vi skal ha litt familie bursdag der oppe. Det blir nok koselig! Jeg skal prøve å få blogget minst ett inlegg mens jeg er der, men kan ikke love noe.

Her er noen bilder fra en fantastisk dag med familie og venner ♥

HVORDAN VAR KONFIRMASJONS DAGEN DIN ?

I will never be too old for Disney

HVA HUSKER DU BEST FRA BARNDOMMEN DIN?

1 august

Ble egentlig ikke så fornøyd med disse bildene... Men dette er mine gjøremål for dagen idag. Det er 1.august og sola skinner! :-)

Gavene

Mamma og pappa hadde jo som sagt sølvbryllupsdag i går, og da fikk de noen gaver. Jeg hadde også kjøpt gave, og tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte. Det er kanskje ikke så spennende, men hvis noen hadde lyst til å se, legger jeg de ut nå.

HVA SYNS DU OM GAVENE?

Jeg kjøpte det hjerte skiltet, "hjem kjære hjem" og de to krusene. De er kjøpt på kremmerhuset
hehe. Pappa fikk fiskestang av mamma, (egentlig til oss alle) siden vi nå har fått oss hytte på fjellet:) 

Gokart

Meg i blå genser og svart bukse, søskenbarnet mitt i hel blått :)

To paradiser

Hallo! Denne uka har det rett og slett ikke blitt noe blogging, og dette skyldes en grunn.. jeg har ikke hatt internett. Fra søndag til i natt har mamma, pappa og jeg hvert på sørlandet. Vi har hatt det kjempe fint! Vi var først hos noen venner av oss, som har hytte på en øy i Søgne, også dro vi vidrer til fadderene mine som bor i Kristiansand og har hytte ved sjøen. To fine paradiser ♥ Hadde det som sagt kjempe fint! Kanskje ikke verdens fineste vær, men jeg er fornøyd. Fikk da noe farge på kroppen!
Tok noen bilder når vi var på øya, men dessverre ikke på hytta til fadderene mine, men legger hvertfall ut det jeg har.

HVA HAR DU GJORT DENNE UKA?

Favoritt buksa mi

Denne buksa kjøpte jeg vell for rundt 1år siden, og den er virkelig favoritt buksa mi! Den er helt utrolig god å gå i, og sitter kjempe bra. Den er er fra bikbok, merket 25:7, mulig de har den fortsatt, men skal ikke si det for sikkert. Elsker hvertfall denne buksa. 
Det regner nå, så jeg gadd ikke gå ut og ta bilder, derfor ble det ikke noe særlig bra bilder. Fargen og skyggene er ikke sånn i virkeligheten.. Men det kan hende jeg tar noen bilder ute etter hvert, om været blir bedre, og da kan dere få se den ordentlig.

HAR DU EN FAVORITT BUKSE ? 

Hjemme igjen

Hallo! Vi reiste hjem fra campingvogna i går fordi broren min kom hjem en tur, og da måtte nesten vi også være hjemme. Vi spiste taco, spilte spill og koste oss masse! Tror vi drar tilbake på campingv. i morgen da. Jeg prøvde egentlig å legge ut noen bilder her om dagen, men da ville ikke bilde opp lastings tingen virke, så da prøver jeg nå. Bildene er altså tatt med det nye kamera mitt, som jeg ikke er helt sikker på om jeg skal ha likevell...

HVORDAN KAMERA HAR DU? 

Også en liten sneak peak på konfirmasjons bildene mine:

Smoothie on a sunny day
BakrunnsbildeEt lite solskinn

 

Norge
Blir så glad av dette været!
 

Rommet mitt

Hei. Disse bildene er bare tatt i full fart, og rommet er litt rotete, men dere ser da sånn nogen lunde hvordan mitt rom ser ut. Jeg kommer nok til å vise dere noen finere bilder når jeg har fått pyntet litt til jul og sånn også. 

 

HVA SYNS DERE OM ROMMET MITT ? HVIS DU LURER PÅ HVOR TING ER KJØPT, BARE SPØR, SÅ SVARER JEG I ET EGET INNLEGG!


Da går vi inn...


Pulten min = rotete! Skal få et speil på veggen der etterhvert. Det skal heller ikke ligge ting på gulvet der.


Kastet ut skapet mitt ( det var altfor lite, pga det dumme skråtaket mitt! ) og erstatet det med disse fine hyllene fra ikea.


TV ♥ Kan snu den, sånn at jeg kan ligge å se på i senga også ♥


Sjokolade julekalenderen min på en søt liten hylle fra ikea.


Sovesofa som mine kjære gjester får ligge på!


Senga MI ♥ ♥  ♥ 


Kjøpte steinene og "god jul" steinen i dag :)

Helt enormt

Heihei ♥ Er alene hjemme akkurat nå. Mamma og pappa er på besøk hos noen venner, mens jeg er hjemme. Har litt lite å gjøre, så hvorfor ikke blogge. Tok noen bilder nå nettopp som jeg skal legge ut nå. De ble ikke sånn kjempe fine, men det begynte plutselig å regne og blåse helt enormt, så fikk bare lyst til å ta bilder av det. 

 

HAR DET KOMMET SNØ DER DU BOR ?

De ble jo litt koselige da! Nå skal jeg finnne med litt middag... taco ♥

Bare et bilde

                                 Har kjempe koselig besøk av Tuva ♥

Ut i fin været og ta bilder

Hallo ♥ Nå har jeg hvert ute å tatt litt bilder. Det er så fint vær idag, og da måtte jeg nesten ta med kamera ut og knipse noen bilder. I dag ble bildene av meg. Jeg var nemlig desperat på å få et nytt facebook bilde.. haha. Også tenkte jeg at kanskje noen ville vært så super snille og laget en header til meg! Har ikke hatt en ordentlig header på leenge, og er jo kanskje på tide meg både det, og et nytt design :-)
Så om noen ville vært så snille og laget en header til meg, så kan dere bruke disse bildene under her ♥

Ikke akkurat veldig proffe bilder, men det funker. Så hvis du vil lage en header, kan du sende den på mail til meg: ingridl_97@hotmail.com

Sand og steiner

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

HVA SYNS DU OM BILDENE ?

Sol & stille vann

Canon EOS 1000D + 18-55mm

HVA SYNS DERE OM DISSE BILDENE ?

Water in action

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

HVA SYNS DU OM BILDENE ?

En liten titt på hva jeg har på rommet mitt

Jeg har da tatt noen bilder av litt ting jeg har på rommet mitt. Ble ganske fornøyd med bildene, så håper dere også likte de. Orker ikke redigere de akkurat nå..

HVA SYNS DU OM BILDENE OG TINGENE ?

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

et utrolig morsomt besøk!

Heii ♥ I dag ble Helene med meg hjem etter skolen. Det var kjempe koselig, og vi hadde det utrolig morsomt! Det har vi alltid! F.eks med en gang vi kom hjem, så skulle jeg ta av meg skoene, også sa Helene noe, og jeg datt sammen av latterkrampe. :-D ( måtte bare ha med en smily der ) Vi flettet også håret til hverandre. Det er meningen at flettene til Helene er stygge! Også tok vi masse bilder, og noen av de skal dere få se nå. 

HVA HAR DU GJORT I DAG ?


Ser jo helt likbleik ut :o

Det kommer flere bilder etterhvert :-)

hos nanna

Her er noen av bildene jeg og Nanna tok i dag. Det tok skikkelig lang tid å laste de opp, så håper de ble bra :-) Nå må jeg nesten komme meg hjemover, for jeg skal dusje. Også er jeg så trøtt om dagene, så jeg må nesten legge med ikke så altfor seint.

Hva syns du om bildene ?

Canon EOS 1000D + 18-55mm & 100-300mm

Lilla blomster

Heisan ♥ Skrev egentlig et sånn passe langt innlegg, men tok vekk alt sammen, for det ble bare veldig uinterresant! Men så la jeg til to av bildene jeg tok i går :-) 

Canon EOS 1000D + 18-55mm

Forslag til hva jeg kan blogge om ?

Grove rundstykker og frustrerte fruer

Som det står i overskrifta. Jeg sitter og ser på frustrerte fruer og har akkurat spist et rundstykke med verdens beste jordbærsyltetøy. Vi hadde mat & helse i dag og da lagde vi grove rundstykker. De ble kjempe gode! 

I dag skal jeg på liv & fred :-)

                                                                                  grove rundstykker med hjemmelaget jordbærsyltetøy

Liker dere rundstykker med jordbærsyltetøy ? ( haha, litt teit spørsmål, men.. )

Gæ'ne !

Hadde ikke noe å blogge om, så ut det søte bakrunds bildet mitt! ♥
Har forresten hatt en super dag hos Helene! 

Hva har du gjort i dag ?

Søskenbarnet mitt og meg

For noen uker siden så var jeg og søskenbarnet mitt på hytta til mormor og morfaren min. Der hadde søskenbarenet mitt ( som var der fra før ) lånt en firhjuling. Og siden jeg ikke har noe å blogge om akkuart nå, tenkte jeg bare å legge ut noen bilder fra vi kjørte.

Har du kjørt firhjuling ?

Kakemannen

                                                                                                Brownies - rød seigmann - appelsinjuice og singo

Liker du brownies ?

Ice cream with lots of chocolate sauce!

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

Hadde besøk av søskenbarnet mitt er om dagen, også lagde vi oss skikkelig is dessert! ♥ Ser det ikke litt godt ut ?


Flowers are so beautiful

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

Hva syns du om bildene ?

Foto: blader

Canon EOS 1000D + 18-55mm 

Forferdelig det som skjedde i går! Sender fortsatt varme tanker til de som er involvert i det ♥

Foto; look out the window

Canon EOS 1000D + 18-55mm

Jeg bare måtte!

Jeg drev å skjekket litt på wehartit her nå, også så jeg noen så sinnsykt søte bilder som jeg bare må legge ut. Jeg er forresten fortsatt hos Nanna, og skal ligge over ♥ og hun bruker pc'en min til å spille sims, så jeg får ikke brukt noen av bildene mine akkurat nå. Derfor kommer heller ikke bryllup's bilder i dag. 

Men her er de søte bildene jeg fant

_weheartit

Var de ikke bare utrolig søte ?

Some more flowers

Canon eos 1000d + 18-55mm / tatt av meg

Hva syns du ?

Some flowers

Canon eos 1000d + 18-55mm / tatt av meg

Hva syns du om bildene ?

Foto; Drop falling from treeCanon eos 1000d + 18-55mm / tatt av meg

Sikkert feil skrevet på bildene mine og sånn, men jeg prøver så godt jeg kan :-)

Hva syns du om bilde da ?

Foto; Stone in waterCanon eos 1000d +18-55mm / tatt av meg

Savner helga jeg og stine beste var på campingvogna! ♥ Gleder meg masse til neste gang :-) 
Nå skal jeg hoppe i dusjen, også kommer nok mamma og pappa snart hjem igjen.

Hva syns du da ? 

Foto; Rainbow in the window!
Canon eos 1000d + 18-55mm / tatt av meg 

Stine bestevennen min ♥ ville at jeg skulle blogge, så da får jeg vell gjøre det da. Visste ikke helt hva jeg skulle blogge om, men så så jeg gjennom bildene mine og der var det to bilder jeg ikke hadde lagt ut på bloggen enda, så da legger jeg de ut nå :-) Vet ikke om dere ser det, men på det øverste bilde er det regnbue bak vinduet der. 

Nå sitter jeg og Nanna å ser på tv og løser kryssord i det nye topp bladet, som mamma var så snill å kjøpte til meg mens jeg og pappa kjørte motorsykkel. Kjempe gøy å få kjøre motosykkel for første gang i år! 

Hva gjør du i kveld ?

Foto; SmykkerCanon eos 1000d + 18-55mm / tatt av meg 

Ble egentlig ikke sånn kjempe fornøyd, men hadde ikke noe annet og blogge om, så da ble det disse bildene. Jeg er heldigvis frisk igjen, så jeg skal på liv&fred :-) 

Hva skal du finne på i kveld ?

Les mer i arkivet » November 2015 » Desember 2014 » November 2014


Her kan du f.eks skrive litt om deg selv og/ eller hva bloggen din handler om:)
Design av

Mlp.blogg.no

hits