Someone like you - Ingrid Løsnesløkken

Hallo! For litt over en måned siden hadde vi ett musikk proskjet på skolen, og jeg valgte og lage en musikk video. Jeg skulle egentlig lage det til broren min sitt band, men de kunne ikke likevell, så da ble det til at jeg spilte inn en sang selv. Det er mange som har hatt lyst til at jeg skulle legge den ut på youtube, så de fikk se den, og nå er det gjort. Si gjerne hva dere synes og håper dere liker den!

Jeg får dessverre ikke til å få opp kvaltiteten, så det er dårlig kvalitet på bilde...
Det er da altså jeg som synger, broren min spiller bass (høres ikke så godt på alle høytalere) og en venn av familien som spiller piano. Jeg har redigert videoen.  

2 kommentarer

Sandra

16.03.2013 kl.13:32

Et ord: nydelig. Kjempebra innlegg, vet du det? Åhh, gleder meg til å lese mer av deg. Men uansett, kunne du hjulpet meg litt? Har 4 skjerf som jeg eelsker, men hvilket er finest? Hadde blitt utrolig glad om du kunne kommentert din favoritt på bloggen min. Stå på videre, har en følelse på at dette blir bra!

Jonill

16.03.2013 kl.13:41

Ååååååhh, herlig! Du har hørt det før, men sier det igjen: Du har en skikkelig spesiell og råbra stemme! Og du synger sååå fint :) Og bra redigering da så klart! Likerlikerliker <3

Skriv en ny kommentarHer kan du f.eks skrive litt om deg selv og/ eller hva bloggen din handler om:)
Design av

Mlp.blogg.no

hits